Liczba godzin podzielona na artystów

14 godzin warsztatów ZOUKa w 3 dni na jednej sali!

Dadinho & Eglantine - 4 godziny warsztatów + 2h masterclass + 1h lady styling + lekcje indywiduale!
Pedrinho i Linda - 4 godziny warsztatów + możliwość wykupienia lekcji indywidualnych!
Kris i Ola - 2 godziny warsztatów!
Piter i Magda - 1 godzina warsztatów!
Brandon i Julia - 1 godzina warsztatów!
Dominik i Monika - 2 godziny warsztatów!

Liczba godzin podzielona na dni

Piątek - 2 godziny warsztatów + impreza
Sobota - 6 godzin warsztatów + 1 godzina przerwy na lunch + 2h masterclass + impreza
Niedziela - 6 godzin warsztatów + 1 godzina przerwy na lunch + 1h lady styling + impreza

Szczegółowy podział godzinowy

16 listopad (piątek):
19:30 - 20:00 rejestracja uczestników / czas na przygotowanie się do zajęć
20:00 - 22:00 warsztaty Dominik i Monika

17 listopad (sobota):
10:30 - 11:00 organizacyjne / czas na przygotowanie się do zajęć
11:00 - 12:00 warsztaty Piter i Magda (1h)
12:05 - 13:05 warsztaty Kris i Ola (1h)
13:15 - 14:15 warsztaty Pedrinho i Linda (1h)
14:15 - 15:00 lunch break
15:00 - 18:00 warsztaty Pedrinho i Linda (3h)
18:00 - 18:30 przerwa / czas na przygotowanie się do zajęć
18:30 - 20:30 **warsztaty masterclass Dadinho i Eglantine (2h) - rejestracja - zajęcia dodatkowo płatne!

18 listopad (niedziela):
10:30 - 11:00 organizacyjne / czas na przygotowanie się do zajęć
11:00 - 12:00 warsztaty Kris i Ola (1h)
12:05 - 13:05 warsztaty Brandon i Julia (1h)
13:15 - 14:15 warsztaty Dadinho i Eglantine (1h)
14:15 - 15:00 lunch break
15:00 - 18:00 warsztaty Dadinho i Eglantine (3h)
18:00 - 18:30 przerwa / czas na przygotowanie się do zajęć
18:30 - 19:30 *warsztaty lady styling Eglantine (1h) - rejestracja - zajęcia dodatkowo płatne!


* zajęcia dodatkowo płatne, wymagana rejestracja, maksymalna liczba miejsc: 40 kobiet!
** zajęcia dodatkowo płatne, wymagana rejestracja, tylko w parach i brak rotacji, maksymalna liczba miejsc: 20 par!

Jeśli jeszcze nie masz full passa, możesz kupić go tutaj: Kup bilet teraz!

Biuro Festiwalowe

Rejestracja na Silesian Zouk Festival możliwa będzie:

Piątek - na warsztatach i imprezie (to samo miejsce): 19:30 - 2:00

Sobota - na warsztatach: 11:00 - 13:30

Silesian ZOUK Festival | 16 - 18 November 2018 | Katowice, Poland. Designed By mappo.pl